Gastenboek

Type hier een bericht in het Gastenboek.

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Bedankt voor je bericht!
5 berichten.
cialis lowest price schreef op 28 april 2018 om 08:28:
Thank you! Plenty of tips.
Lisette schreef op 5 april 2017 om 14:15:
Bericht van een cliรซnt uit de jaargroep "van OVERgewicht naar EVENwicht": Het was fijn om in een groep te zijn en het niet alleen te hoeven doen. Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens de cursus is hoe belangrijk goede voeding is. Er is een basis gelegd over hoe en wat toepasbaar is voor mij.
Lisette schreef op 5 april 2017 om 13:45:
Bericht van een cliรซnt uit de jaargroep "van OVERgewicht naar EVENwicht": Het was heel interessant en stimulerend. Het was een stok achter de deur. Waar ik het meest aan heb gehad is de inzichten die ik heb gekregen in voeding. Hoe het werkt en hoe belangrijk beweging is en het luisteren naar je lichaam.
Philip schreef op 30 december 2016 om 16:02:
Ik heb een behandeling met shiatsu en buikmassage gehad. Het werkte direct op mijn maag. De klachten die ik had waren vrijwel meteen verholpen.
Janine schreef op 24 november 2016 om 11:25:
Ik wil je bedanken voor het zo uitgebreid vertellen op je site over de 5 elementen voeding. Erg interessant ! Ben zelf sinds kort begonnen met een opleiding Shiatsu maar vind het nog lastig om de stof helemaal te begrijpen. Bij de acupuncturist werd mij verteld dat mijn water element niet in orde is, fijn om op jouw site dit verder bevestigd te zien en tevens ook de mogelijkheden en alle informatie biedt hoe hier mee om te gaan. De qigong oefeningen geven inderdaad een goed gevoel en rust en hoop dat ik binnenkort weer meer energie in mijn lichaam te hebben door middel van de behandelingen en fijne tips ! Dank je wel