Workshops

Workshop Gemberkompressen

De gemberworkshop is weer terug van weggeweest.  Nee, je hoeft niet van gember te houden want je eet het niet op. Het zijn heerlijk warme kompressen op je lichaam terwijl je gemasseerd wordt. Klinkt goed toch?

Is een gemberworkshop iets voor jou?
Heb je zin om lekker te ontspannen en wil je een gemakkelijke massage leren? Heb jij het snel koud of ben je snel verkouden? Heb je last van rug- of darmklachten? Heb je last van kramp of pijn voor of tijdens je menstruatie? Heb je chronische pijn? Het zijn slechts een paar voorbeelden waarbij gemberkompressen een gunstig effect kan hebben.

Wat zijn gemberkompressen?
Gemberkompressen zijn (hand)doeken die in heet gemberwater worden gedrenkt en daarna op het lichaam worden gelegd. De kompressen worden gebruikt omdat het verwarmend en ontspannend op het lichaam werkt. De intense warmte en ontgiftende werking van gember dringt diep door en helpt het lichaam om afvalstoffen af te voeren. In de workshop leer je hoe je de kompressen maakt dus nadien kun je er thuis van genieten.

Hoe ziet de ochtend eruit?
Je werkt in tweetallen. Gedurende 20 minuten wordt een gemberkompres op je onderrug en daarna op je buik gelegd. De ander zorgt een paar keer voor het verwisselen van het kompres en leert eenvoudige massagetechnieken van voeten, benen, armen en handen. Wanneer je van het kompres geniet, word je dus heerlijk gemasseerd. Daarna wordt er gewisseld. Na afloop ben je heerlijk ontspannen en opgeladen.

Het is leuk om met je partner te doen, een vriend(in) of met je moeder. Als je het niet erg vind om met iemand te werken die je nog niet kent ben je natuurlijk ook van harte welkom om je alleen op te geven.

Datum: 4 november 2017 van 10.00 – 12.30 uur
Opgeven info@shiatsubalance.nl / 06 48 35 62 49
Waar: ‘s Gravenpolderseweg 124 in Goes
Prijs: 35 euro per persoon inclusief BTW en thee, water en iets lekkers

Maximaal 6 personen dus VOL=VOL.


Regelmatig worden er workshops en cursussen gepland over 5 elementen voeding, cursus rondom overgewicht, kennismaken met meditatie en omgaan met hoogsensitiviteit (HSP). Ook is het mogelijk om individueel een workshop te volgen in bijvoorbeeld massage.
Wanneer je geïnteresseerd bent in een van de onderwerpen, dan kun je altijd contact met mij opnemen.