Regelmatig worden er workshops en cursussen gepland over 5 elementen voeding, rondom overgewicht, gemberkompressen, meditatie en omgaan met hoogsensitiviteit (HSP). Ook is het mogelijk om individueel een workshop te volgen in bijvoorbeeld massage.
Wanneer je geïnteresseerd bent in een van de onderwerpen, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Individuele cursus

van OVERgewicht naar EVENwicht
Vorig jaar heb ik een jaarcursus gegeven waarin voeding, beweging en bewustzijn het middelpunt waren. Gewichtsverlies was hierbij een fijne bijkomstigheid. Volgend jaar bied ik deze cursus aan in een nieuw jasje.

Wat is er nieuw?
De vorige keer heb ik deze cursus aan een groep gegeven en dit keer geef ik de cursus individueel. Deze keer maak ik een voedingsadvies op maat en krijg je hierover uitgebreide uitleg. Verder gaan we op zoek naar mogelijkheden in jou leven om beter in balans te komen. Niet alleen op het gebied van voeding maar ook in beweging. Dit doe je doordat je je bewustzijn gaat vergroten en hierdoor betere keuzes kunt maken. Tijdens de consulten doen we oefeningen en je krijgt kleine opdrachten mee, waarmee je thuis kunt gaan oefenen.

Hoe ziet de cursus eruit?
Je krijgt 4 consulten van 60 – 75 minuten. We beginnen met het voedingsadvies zodat je hier meteen mee aan de slag kunt. Daarna bespreken we elke keer een ander thema. Na het laatste consult ben je er klaar voor om verder aan de slag te gaan om in balans te blijven.

Bijdrage
Voor de consulten geldt mijn normale consultprijs van 70 euro. Wanneer je aanvullend verzekerd bent krijg je hier een gedeelte van vergoed.
Het is ook mogelijk om deze cursus via Skype te volgen. We plannen de consulten dan in en bellen elkaar via Skype. Hiervoor geldt een lager tarief namelijk 60 euro per consult.

Afspraak maken
Wanneer je wilt overleggen of deze cursus iets voor jou is of voor het inplannen van deze cursus kun je contact met mij opnemen.
Hieronder mijn contactgegevens:
Telefoon: 06 48 35 62 49
Mail: info@shiatsubalance.nl